Investitie de 9,5 milioane euro intr-un ansamblu rezidential in Baneasa

Data publicarii: 14-02-2008 | Imobiliare

Compania RealTime va participa la targul de apartamente Condominium din perioada 14-17 februarie cu patru proiecte rezidentiale cu o valoare investitionala cumulata de circa 50 de milioane euro si va lansa un nou ansamblu rezidential, investitie de 9,5 milioane euro a unei persoane fizice.

Potrivit companiei imobiliare RealTime, ansamblul rezidential Rainbow Spring va format dintr-un corp de cladire cu subsol, parter si cinci etaje si va cuprinde 28 apartamente cu doua si trei camere.

"Rainbow Spring va fi situat in zona exclusivista a cartierului Baneasa. Valoarea de piata a proiectului in momentul lansarii se situeaza la 9,5 milioane euro, iar investitorul este o persoana fizica", au declarat pentru Newsin reprezentantii companiei.

Alaturi de acest proiect, RealTime aduce la targ si proiectul rezidential Mediteraneo amplasat in nordul Capitalei, in Pipera. Ansamblul de doua imobile dispune de 70 de apartamente de lux finisate la cheie. Mediteraneo este dezvoltat de firma Geadel Consulting, cu o investitie de 21,5 milioane de euro.

Un alt proiect rezidential prezentat la Condominium, Aleea cu Magnolii, este dezvoltat in Snagov-sat, intr-o zona inconjurata de paduri, rezervatii naturale si lacuri. Complexul este compus din 43 de vile individuale si un centru comercial amplasat la intrarea principala. Valoarea investitiei este de aproximativ 10,2 milioane de euro.

Complexul Condohotelier Manta Rezidential, localizat in Sacele, judetul Brasov, se afla pe malul raului Tarlung. Desfasurat pe 8,5 hectare, ansamblul va include peste 90 de cladiri (intr-o prima faza construindu-se noua cladiri), 940 de camere, doua restaurante si doua cafenele, cazinou, club. Dezvoltatorul ansamblului, Noble House Development, a declarat ca valoarea investitionala este de circa 13,5 milioane de euro pentru prima faza de dezvoltare.

RealTime va vinde in cadrul targului de apartamente Condominium care va avea loc in perioada 14 - 17 februarie la Sala Palatului si locuinte in ansamblul rezidential Domenii. Imobilul este compus din 10 apartamente cu trei si patru camere si are o valoare investitionala de 3,5 milioane de euro.

NewsIn