Piraeus lanseaza creditul cu dobanda descrescatoare

Data publicarii: 14-02-2008 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania lanseaza creditul Happy End, produs de finantare a carui dobanda scade cu 20% in ultima treime a perioadei de creditare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Promotional, pentru clientii care solicita pana la 31 martie 2008 un credit Happy End in RON, banca va solicita plata doar pe jumatate a comisionului de acordare a creditului.

Happy End este un credit de nevoi personale fara garantie reala, destinat persoanelor fizice. Valoarea maxima a imprumutului este de 20.000 EUR sau echivalentul in RON sau CHF iar perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani.

Dobanda este variabila, fara a fi insa legata de nivelul indicilor de referinta ROBOR, EURIBOR, LIBOR.

''Creditul Happy End este un produs construit pentru piata romanesca, respectand particularitatile acesteia precum si nevoile consumatorului. Acest tip de imprumut are avantajul de a oferi beneficiarilor un plus de confort prin diminuarea dobanzii catre finalul perioadei de creditare, mai precis in ultima treime a duratei creditului'', declara Catalin Parvu, director general retail banking si operatiuni.

Redactia BankNews.ro