Realitatea TV pregateste un concurent pentru Mircea Badea

Data publicarii: 15-02-2008 | Media

Postul de stiri este in negocieri cu realizatorul emisiunii "Revista presei" de la Telesport, Catalin Oprisan, tot pentru un program "one man show", noteaza Evenimentul Zilei.

Realitatea TV are in plan contraatacul asupra lui Mircea Badea tot cu un program de revista presei "de autor". Postul de stiri este in negocieri cu Catalin Oprisan, realizatorul emisiunii "Revista presei" la Telesport, un format "one man show", concentrat doar pe subiectele din sport. Discutiile vin in contextul in care, in lupta dintre posturile de stiri Realitatea TV si Antena 3, intervalul 23.00-24.00 este adjudecat de canalul familiei Voiculescu, cu emisiunea "In gura presei".

Un fel de "Chestiunea zilei"

Informatiile legate de intentiile Realitatea TV fata de Oprisan au aparut pe blogul lui Catalin Tolontan. Contactat de EVZ, Catalin Oprisan a confirmat ca exista discutii cu Realitatea, insa nu a precizat care este stadiul si nici despre ce fel de emisiune este vorba.

Programul pe care il prezinta in prezent la Telesport seamana cu productia lui Mircea Badea de pe Antena 3. Este un "one man show", o revista a presei sportive, dar si a rubricilor din cotidienele centrale. Singur in platou, improvizeaza miniscenete apropiate de stilul "Chestiunii zilei". De exemplu, o manea si o costumatie de mecanic de cursa a ilustrat stirea ca "Vali Vijelie ar fi vrut sa fie pilot de Formula 1". De altfel, punerea in scena difera in functie de evenimentele zilei. Dupa meciul Israel - Romania, a aparut cu o chipa specifica evreilor pe cap. Alteori, a intrat in emisiune echipat ca un jucator al echipei nationale sau vopsit in negru. Personaje ca Emeric Ienei sau Adrian Paunescu sunt imitate frecvent in show-ul de pe Telesport.

"Cartile din carti se fac, iar ziarele din ziare", mottoul emisiunii, s-ar putea bate cu mai cunoscutul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" al lui Mircea Badea.

Integral in Evenimentul Zilei