Millennium Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti

Data publicarii: 20-02-2008 | Finante-Banci

Millennium Bank inaugureaza un nou credit center in Bucuresti, strada Halelor nr. 15, sector 3 (zona Piata Unirii), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Deschiderea unui nou credit center se inscrie in programul de extindere adoptat de banca - pana la finele lui 2008 Millennium Bank are deja programata deschiderea altor 40 de sucursale. Strategia de dezvoltare a Millennium Bank prevede investitii de aproximativ 300 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2011, urmand ca numarul sucursalelor sa ajunga la 100, pana la sfarsitul anului 2009.

"Inaugurarea noii sucursale corespunde strategiei de dezvoltare a bancii noastre, potrivit careia reteaua teritoriala se va extinde anul acesta cu 40 de noi sucursale. Intentionam sa fim prezenti in toate zonele importante ale capitalei si de asemenea sa ne extindem in regiunile din tara unde exista un potential real pe care oferta noastra sa il deserveasca cat mai bine" a declarat Jose Toscano, Director General Millennium Bank.

In acest moment Millennium Bank este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj, Iasi, Bacau, Constanta, Brasov, Ploiesti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: