ING Bank a lansat primul sau card de credit in Romania

Data publicarii: Astazi, 20-02-2008 | Finante-Banci

ING Bank Romania a lansat ING Credit Card, destinat persoanelor fizice cu un venit minim lunar de 600 RON. Produsul bancar, primul de acest gen al ING Bank pe piata din Romania, permite contractarea unui credit de pana la 50.000 de RON pe o perioada nelimitata, cu o dobanda anuala de 18%.

"Aducem in Romania cel mai bun card de credit lansat in Europa" declara Paul Collard, Credit Card Specialist for ING Group. "ING Credit Card este nu numai un card de credit foarte elegant, pe care clientii cu siguranta vor fi incantati sa il aiba asupra lor, dar este mai ales si unul dintre cele mai noi si mai bune produse din Europa in ceea ce priveste siguranta, controlul asupra creditului, dar si in privinta conditiilor de creditare", a precizat Paul Collard, cu ocazia lansarii cardului.

"ING Credit Card ofera un grad sporit de control si siguranta, lansarea sa fiind parte a strategiei de a aduce in Rominia cele mai inovative produse si servicii financiare. Piata romaneasca avea nevoie de o astfel de solutie flexibila si sigura de credit destinata persoanelor fizice si care sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi clienti. Astfel, cu ING Credit Card, clientii nostri vor stabili singuri cat de mare sa fie creditul, cum il utilizeaza si cat si cand il returneaza, in timp ce cardul le va proteja platile cu maxima strictete, prin sistemul cu cip incorporat", a declarat Albert Roggemans, Deputy ING Bank Romania.

Caracteristici ale cardului de credit ING

Cu ING Credit Card, clientul poate face cumparaturi fara dobanda timp de o luna, avand control asupra platilor facute prin intermediul SMS-urilor primite de la ING pentru fiecare plata care depaseste suma de 300 RON. La sfarsitul lunii, clientul primeste SMS cu suma pe care o are de plata, urmand o perioada suplimentara de doua saptamani, tot fara dobanda, pentru a returna suma utilizata. De asemenea, prin SMS, clientul afla din timp cand atinge limita inferioara a creditului, fiind avertizat ori de cate ori mai are disponibil doar 300 RON in cont.

Cardul de credit ING permite personalizarea ratei lunare: 5%, 10% sau 15% din suma imprumutata, precum si alegerea datei de efectuare a platii (5, 10 sau 25 ale lunii). Noul sistem de credit asigura actualizarea continua a informatiilor cu privire la data si natura cheltuielilor si a scadentei ratelor prin serviciile ING Self'Bank sau ING Home'Bank.

ING Credit Card poate fi alimentat automat in fiecare luna din contul curent ING Cont'ROL prin optiunea de debitare directa, prin depunerea sumelor aferente ratelor la orice bancomat ING in Self Bank ori transfer prin serviciul ING Home Bank. Alternativ, ratele pot fi rambursate prin ING Self'Bank sau prin Home'Bank.

Conditii de acordare

Pentru ING Credit Card poate aplica orice persoana fizica, care are un venit net lunar de minim 600 RON. Card-ul se obtine cu minimum de documente, nefiind necesar un avans, giranti sau garantii ipotecare. In functie de venitul lunar, sistemul permite contractarea unui credit de pana la 50.000 de RON pe o perioada nelimitata, cu o dobanda anuala de 18%.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: