Seful Dacia: Dupa Sandero vine un fel de SUV

Data publicarii: 21-02-2008 | Auto

Urmatorul model care va aparea in gama Dacia, dupa lansarea de la Geneva a versiunii Dacia pentru Renault Sandero, va fi "un fel de SUV". Declaratia ii apartine lui Francois Fourmont, presedintele Dacia, si a fost facuta intr-o intalnire pe care seful constructorului roman a avut-o ieri cu jurnalistii auto.

Viitorul SUV/crossover se va baza cel mai probabil pe formele conceptului Steppe, prezentat acum doi ani la Geneva, si va aduce cu sine, conform declaratiilor lui Francois Fourmont, o noutate absoluta in gama Logan: tractiunea 4x4.

In ceea ce priveste participarea marcii romanesti la Salonul de la Geneva din 2008, Fourmont s-a marginit sa declare ca Dacia "va prezenta o noua sigla si o noua imagine de marca", urmand ca rolul acestora sa fie atragerea unui segment de public mai tanar si imbunatatirea imaginii in ochii publicului.

Tot la Geneva vom vedea in premiera mondiala si viitorul hatchback Dacia derivat din Renault Sandero, al carui nume ramane insa deocamdata secret. "Nu stim daca se va numi Sandero sau nu. Asteptati pana in 4 martie si veti afla atunci", au spus oficialii Dacia.

Automarket.ro