Jaf armat la o casa de schimb valutar din Craiova

Data publicarii: 21-02-2008 | Diverse

Un jaf armat a avut loc, in aceasta dimineata, la o casa de schimb valutar din centrul Craiovei. Doua persoane au intrat in unitate cu o arma si au reusit sa fuga cu suma de 50.000 de lei.

"Jaful a avut loc in jurul orei 8.30, la casa de schimb valutar SC International Exchange, situata in plin centrul Craiovei. La acea ora, in casa de schimb se afla o singura angajata. Angajata casei de schimb a povestit politistilor ca in unitate au intrat un barbat si o femeie, care au scos un pistol si au inceput sa o ameninte, fortand-o sa scoata toti banii pe care ii avea in casa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ, subcomisar Maria Vasile.

Conform primelor verificari, cei doi atacatori au luat valuta si lei in valoare totala de 50.000 de lei, dupa care au disparut. Dupa ce angajata casei de schimb a anuntat telefonic jaful, mai multe echipaje ale politiei s-au deplasat la fata locului, luand declaratii de la martori.

"Prinderea celor doi infractori tine si de marturia femeii, de portretul robot pe care aceasta il va face. Cu toate astea, nu avem garantia ca femeia poate da semnalmentele corecte ale celer doua persoane", a adaugat Maria Vasile.

In incinta casei de schimb valutar se aflau camere de supraveghere, politistii urmand sa ia casetele pentru a le analiza.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: