Vosganian a ajuns de rasul subalternilor pe un site oficial

Data publicarii: 25-02-2008 | Diverse

A pierdut la mustata locul de comisar european si a crezut ca postul de ministru al economiei si finantelor va fi unul cald si comod. Niciodata nu s-a gandit ca spiritul i se va putea intruchipa intr-un duh care ar fi in stare sa indeplineasca amaratilor de romani cele mai bizare dorinte. Pe pagina de internet seap.ro, ministrul Varujan Vosganian este subiect de batjocura pentru contribuabili, informeaza Curentul.

Pe site-ul care ne invata secretele achizitiilor publice si ne arata pasii pe care trebuie sa ii faca cine viseaza sa ajunga inalt functionar public, gasim duhul liberalului care se lauda cu grozaviile facute: a introdus taxa de prima inmatriculare, munca fortata in administratie taind orele suplimentare, iar profesorilor le-a dat salarii mizerabile.

Duhul lui Vosganian

Ce mai vreti? V-am indeplinit deja 3 dorinte:

  • am introdus taxa de prima inmatriculare;
  • am introdus munca fortata in administratie, taind orele suplimentare;
  • iar profesorilor le-am dat salarii cat intretinerea la bloc.

Sursa: SEAP

Varujan Vosganian a debutat cu stangul in functia de ministru al economiei, dar si-a facut-o singur, anuntand ca primul lucru pe care il va face va fi sa repare ceasul de pe cladirea Ministerului, ceea ce, in opinia liberalului, ar fi garantia ca lucrurile merg bine.

Numai ca, desi intr-adevar a facut tot posibilul ca sa isi miste acele acel ceas, cu atat se poate lauda ministrul in tot mandatul sau. Si daca ar fi totusi sa mai lungim lista realizarilor ministrului, ar trebui sa le dam crezare celor de la Societatea pentru Excelenta in Administratia Publica. Acestia ni-l intruchipeaza pe liberalul de la Economie ca pe un duh iesind din lampa lui Aladin.

Duhul lui Vosganian ne linisteste, spunandu-ne ca ne-a indeplinit deja trei dorinte: "Ce mai vreti? V-am indeplinit deja 3 dorinte: - am introdus taxa de prima inmatriculare; am introdus munca fortata in administratie, taind orele suplimentare, iar profesorilor le-am dat salarii cat intretinerea la bloc".

Pe de alta parte, aflam ca Varujan Vosganian are vacant postul de secretar general adjunct - coordonator al Directiei Generale de Analiza Macroeconomica si Politici si al Unitatii centrale de armonizare a sistemelor de management financiar si control din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor! Din acelasi site aflam ca pe data de 3 martie a.c. are loc concursul cu pricina, iar veniturile salariale pentru cel castigator vor fi de peste 100 milioane lei vechi. Site-ul respectiv ne tine la curent cu toate anunturile disponibile pentru cei care vor sa isi cladeasca o cariera de functionar public.

Curentul