Raiffeisen Bank a introdus optiuni de dobanda pentru creditele cu garantie ipotecara

Data publicarii: 25-02-2008 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank a lansat in februarie o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca - Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Oferta este valabila pentru creditele acordate de Raiffeisen Bank incepand cu 1 februarie 2008.

Astfel, persoanele fizice care contracteaza un credit garantat cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobanda fixa pe o perioada de un an. Din al doilea an, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru una din urmatoarele trei variante: dobanda revizuibila, dobanda fixa pe un an sau dobanda fixa pe trei ani.

"Prin noua politica de preturi oferim clientilor nostri posibilitatea de a avea control deplin asupra creditului obtinut, in conditii de transparenta si predictibilitate. Dorim sa ne asumam si sa facem dovada unui comportament responsabil fata de clienti", a declarat Razvan Munteanu, Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

"Noile conditii de creditare ale Raiffeisen Bank sunt acum mai flexibile. Anual, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru varianta de dobanda care ii avantajeaza. De asemenea, pentru platile anticipate de maxim 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversarii, clientii nu platesc comision de rambursare", a explicat Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

In prezent, Raiffeisen Bank ofera urmatoarele dobanzi la creditele garantate cu ipoteca:

  Dobanda fixa** 1 an Dobanda revizuibila
Moneda RON EUR CHF RON EUR CHF
Credite (FlexiPlus, FlexiIntegral) 9,6% 6,7% 5,5% 10,9% 8,1% 6,4%
Credite imobiliare/ ipotecare 9,1% 5,9% 4,6% 9,9% 7,10% 5,45%

**dobanda fixa in primul an de creditare

Redactia BankNews.ro