Top 6, cele mai tari telefoane multimedia din 2008

Data publicarii: 26-02-2008 | IT&C

Camera foto de inalta rezolutie si memoria interna de mare capacitate sunt detaliile care fac diferenta pe piata terminalelor GSM, noteaza Adevarul. Telefonul mobil nu mai este de foarte mult timp un simplu aparat cu ajutorul caruia initiezi si primesti apeluri. In prezent, daca nu ai o camera foto de mare rezolutie, adica cel putin cinci megapixeli sau posibilitatea sa inmagazinezi vreo 3-4 ore de muzica, "celularul" nu mai este chiar asa atragator. Motiv pentru producatori sa se intreaca in a concepe diverse functii, mai mult sau mai putin folositoare in uzul zilnic.

1. Samsung G800

Da, este un telefon, si se intampla sa aiba in dotare si o camera foto de cinci megapixeli. Pe pietele din Europa deja se comercializeaza. Carcasa este din plastic, insa finisajul da impresia uneia din metal. Printre multiplele dotari, Samsung G800 are blogging mobil si posibilitatea de a tipari pozele.

2. Motorola Rokr E8

Denumirea este un pic mai ciudata, iar tastatura este aparte, motiv pentru care ai nevoie de ceva timp sa te acomodezi cu ambele. Functionalitatea este insa la cote inalte. Butonul de muzica se aprinde atunci cand aparatul este folosit pe post de player, iar tastatura este iluminata in momentul in care folosesti functiile de telefonie.

3. Sony Ericsson W760

Modelul celor de la Sony poate fi folosit in patru retele de telefonie mobila, iar cea mai interesanta dotare este "motion control". Cu ajutorul acesteia navighezi prin melodii daca scuturi aparatul. W760 mai are in dotarea de serie si GPS cu programul Google Maps si modalitatea "landcspe" pentru cei impatimiti de jocuri. Aparatul
este disponibil in culorile rosu, argintiu si negru.

4. Nokia N95 8GB

Perceput de multi drept arma anti-iPhone, N95 cu memorie de 8 gigabiti este ultima creatie multimedia a finlandezilor. Functiile sunt cam aceleasi ca si la predecesorul N95, insa displayul este de dimensiuni ceva mai mari, iar noutatea o reprezinta memoria de 8 gigabiti, suficient cat sa-ti stochezi absolut toate pozele si filmuletele din vacanta.

5. Motorola Z10

Nu adera la conceptul inaugurat de modelele Razr, insa este unul dintre cele mai inovative modele din punct de vedere al designului lansat de compania americana. Avand capacitatea de a capta si edita aproape 24 de ore de filmulete, Motorola spera ca publicul tanar sa fie atras de acest telefon.

6. Sony Ericsson W350

Modelul finaldezo-japonez are o grosime de numai 10 milimetri, iar tastele "play" si "pause" sunt asezate in afara clapetei, astfel ca poti asculta muzica fara sa deschizi telefonul. De asemenea, telefonul are disponibil un program software de recunoastere a melodiilor.

Galerie foto telefoane multimedia:
  • Samsung G800

    Samsung G800

  • Motorola Rokr E8

    Motorola Rokr E8

  • Sony Ericsson W760

    Sony Ericsson W760

  • Nokia N95 8GB

    Nokia N95 8GB

  • Motorola Z10

    Motorola Z10

  • Sony Ericsson W350

    Sony Ericsson W350

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: