Cosmote cauta comunicatori cu diploma si ingineri

Data publicarii: 26-02-2008 | HR/Cariere

Compania are nevoie anul acesta de specialisti in domeniul tehnic si pentru relatia cu clientii, noteaza Cotidianul.

Compania de telefonie mobila Cosmote angajeaza specialisti pentru pozitii atit pe partea tehnica, de constructii civile sau de retele radio, cit si in domeniul juridic sau call center. Printre pozitiile vacante acum la Cosmote se numara, spre exemplu, cele de head of construction, consilier juridic, inginer constructii civile sau inginer optimizare retea radio ori de reporting analyst, potrivit Monicai Nastase, head of recruitment la Cosmote Romania.

"In 2008, numarul angajatilor va continua sa creasca pentru toate departamentele, pentru a suplini nevoile companiei... Zonele care cunosc cel mai mare aport de specialisti sint in domeniul tehnic si pentru departamentele de relatii cu clientii", a explicat Nastase. Pentru head of construction, functie care presupune supervizarea proiectarii si amplasarii zonelor GSM, se cer diploma de licenta in domeniul constructiilor civile, cel putin opt ani experienta in domeniul constructiilor in telecomunicatii, dar si limba engleza fluent.

Tot in domeniul telecom se cauta ingineri in constructii civile care trebuie sa aiba cel putin doi ani experienta profesionala relevanta pentru post, pe linga diploma de specialitate si un carnet curat de sofer obtinut de cel putin un an. Cit despre pozitia de inginer de optimizare a retelei radio, care se ocupa de functionarea optima a retelei GSM, candidatii interesati trebuie sa aiba studii superioare de electronica, telecomunicatii sau de calculatoare, minimum un an de experienta in planificare sau optimizare de retele GSM RF, disponibilitate pentru deplasari, carnet de sofer si cunostinte de limba engleza.

Compania cauta si studenti talentati din universitatile de profil pentru care ofera pozitii de trainee in companie, urmate de angajare, sau joburi in departamentul de relatii cu clientii, unde nu se cere insa specializare in domeniu. Anul trecut, 90% dintre studentii care au intrat in programul de trainee al companiei sint acum angajati, a mai spus sefa Departamentului de HR. Pentru cei care vor un job cu program flexibil pe partea de relatii cu clientii, "cerintele generale includ cunostinte de operare Microsoft Office si cunostinte de limba engleza", a explicat Nastase. Cei care vor sa aplice pentru posturile vacante pot trimite CV-urile, insotite de scrisoarea de intentie, pe adresa jobs@cosmote.ro.

Integral in Cotidianul