Provident Financial Romania a deschis o sucursala la Bacau

Data publicarii: 06-03-2008 | Afaceri

Compania de credite de consum Provident Financial Romania a inaugurat joi sucursala sa din municipiul Bacau, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Am lansat operatiunile in Bacau in noiembrie 2007, iar evenimentul de astazi reprezinta dovada succesului de care se bucura imprumutul la domiciliu in acest oras, unde avem deja aproape 400 de clienti, a declarat Stephen Rice, directorul general al companiei.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fara giranti in termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.

In Bacau, compania isi deserveste clientii printr-o retea de peste 20 de reprezentanti. "In prezent avem circa 30 de angajati si reprezentanti in Bacau si ne asteptam ca acest numar sa depaseasca 100 pana la sfarsitul anului", a adaugat Steve Rice. Serviciile Provident sunt disponibile in prezent in peste 30 de orase din sudul, centrul si estul tarii.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1.500 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.500 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani.

Redactia BankNews.ro