Millennium Bank deschide un call center care va functiona nonstop

Data publicarii: 10-03-2008 | Finante-Banci

Din data de 11 martie, Call Center-ul Millennium Bank va fi disponibil nonstop pentru clientii bancii, persoane fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prin apelarea numerelor: 0 801 000 111 (pentru reteaua Romtelecom) sau *2111 (pentru retelele Vodafone si Orange) - clientii persoane fizice pot efectua operatiuni, beneficiind de asistenta specializata din partea unui consultant Millennium Bank.

Serviciul Call Center poate fi utilizat pentru obtinerea de informatii privind soldurile, conturile, sau datele de scadenta ale ratelor, efectuarea de transferuri in lei sau in valuta, operarea de schimburi valutare, rambursarea sumelor utilizate din limita aferenta cardului de credit, inchiderea depozitelor la termen, schimbarea codului PIN pentru cardurile de credit/debit, activarea cardurilor noi, blocarea cardurilor pierdute/furate, se precizeaza in comunicatul bancii.

"Prin intermediul serviciul Call Center putem actiona eficient si rapid ori de cate ori este nevoie, pentru a asigura accesul clientilor la serviciile bancii. Apeland  numarul de Call Center nu mai este necesara deplasarea la una dintre sucursalele noastre si pot fi rezolvate in timp real solicitarile clientilor", a declarat Jose Toscano, director general Millennium Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: