Millennium Bank lanseaza pachetul Exclusiv pentru persoane fizice

Data publicarii: 12-03-2008 | Finante-Banci

Millennium Bank ofera clientilor sai, persoane fizice, Pachetul Exclusiv. Pe langa dobanda de 7,5% pe an la contul curent in RON, clientii beneficiaza in mod gratuit de un card de debit atasat contului curent in RON, dar si de acces gratuit la Internet Banking si Call Center, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Pachetul Exclusiv include pe langa un cont curent si un card de debit atasat, servicii de Internet Banking si Call Center, care permit efectuarea operatiunilor de la distanta.

Suplimentar, clientii care isi incaseaza salariul in contul curent aferent Pachetului Exclusiv beneficiaza de reduceri de pret la alte produse precum overdraft, credite, credit carduri, servicii de retragere sau depunere de numerar la ATM fara comision.

"Pachetul Exclusiv oferit de Millennium Bank reprezinta mai mult decat o metoda de castigare si fidelizare a clientilor, acest produs este creat in primul rand pentru a facilita si simplifica interactiunea cu banca. Millennium Bank se pozitioneaza ca o institutie pentru care nevoile financiare ale publicului sunt prioritare, astfel serviciile si produsele lansate pe piata au la baza calitatea de a fi mereu flexibile si adaptate piatei", a declarat Jose Toscano, CEO Millennium Bank.

Redactia BankNews.ro