Colgate-Palmolive isi va inchide fabrica de pasta de dinti de la Brasov

Data publicarii: 13-03-2008 | Afaceri

Compania Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica din Brasov si isi va transfera productia in Polonia, ca urmare a unui program de reorganizare a activitatii, potrivit unui comunicat emis marti presei.

Compania Colgate-Palmolive si-a declarat in data de 10 martie 2008 intentia de a consolida productia de produse de curatat din Europa de Est. Potrivit companiei, acest anunt face parte din programul de reorganizare al activitatii anuntat anterior, program ce va eficientiza si intari operatiunile acesteia.

Planurile de consolidare vor fi implementate treptat, de-a lungul unei perioade de tranzitie, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2008. Ca urmare a acestui proces, fabrica companiei din Brasov va fi inchisa,  productia urmand sa fie transferata la fabricile companiei din Polonia, se precizeaza in comunicat.

Potrivit datelor companiei, procesul de consultare cu angajatii si cu reprezentantii acestora este in desfasurare.

"Compania si-a asigurat angajatii din Brasov ca intentia de a inchide fabrica nu este rezultatul contributiei lor si a performantelor acestei fabrici. Angajatii au fost de asemenea informati si asigurati ca tuturor celor afectati compania le va oferi asistenta si ca planurile organizate vor reflecta valorile companiei", se mai mentioneaza in comunicat.

De asemenea, in comunicatul emis de companie, se mai precizeaza ca Colgate va continua sa ofere consumatorilor romani produse si isi va continua activitatea in piata romaneasca.

NewsIn