Rompetrol scumpeste motorinele cu sase bani/litru, incepand de luni

Data publicarii: 17-03-2008 | Economie

Rompetrol majoreaza pretul la motorinele comercializate in statiile proprii si Expres cu sase bani/litru, incepand de luni si pana pe 23 martie, ieftineste benzina Efix 95 cu doi bani/litru, in timp ce pretul benzinelor Premiul E4 si Super E 98 ramane neschimbat, a anuntat luni compania.

Astfel, intre 17 si 23 martie, motorina Efix Diesel (Euro 4) se vinde cu 4,08 lei/litru, iar motorina Super Euro 5 costa 4,34 lei/litru.

Pretul benzinelor Premium E4 si Super E 98 ramane neschimbat in aceasta perioada, potrivit datelor companiei remise NewsIn. Un litru de benzina Premium E 4 costa 3,8 lei/litru, iar un litru de benzina Euro Super 98 fara Plumb (Euro 4) se vinde cu 4,38 lei. Totusi, benzina Efix 95 se comercializeaza cu doi bani/litru mai ieftin, la un pret de 3,76 lei/litru, anunta Rompetrol.

Ultima majorare a preturilor carburantilor operata de Rompetrol a fost efectuata pe 10 martie, cand compania a majorat pretul la motorinele comercializate in statiile proprii si Expres cu cinci bani/litru.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: