Jeep va lansa cel mai luxos Grand Cherokee

Data publicarii: 19-03-2008 | Auto

Specialistii in vehicule off-road de la Jeep au publicat astazi primele date ale unui facelift usor operat modelului Grand Cherokee. Desi modificarile se pot numara pe degetele a doua maini, acestea scot in fata cel mai luxos model lansat vreodata de compania americana.

Schimbarile vizeaza atat interiorul cat si exteriorul versiunii Grand Cherokee 2008.

Astfel, daca Jeep pune la bataie in habitaclu noi materiale de clasa, texturi de top si culori diferite de cele existente pana acum, partea tehnica iese in evidenta printr-o coloana de directie telescopica, prin noile forme ale volanului si ale cotierei, gandite pentru mai mult confort, prin instrumentarul de bord modificat si prin consola centrala care acum dispune de mai multe spatii de despozitare.

Jeep Grand Cherokee

In plus, versiunile de top Limited si Overland vin cu piele la interior, material care acopera frana de mana, scaunele, bordul si usile dar si cu scaune incalzite pe locurile din spate. Nici elementele multimedia nu au fost marginalizate, Jeep optand pentru un pachet denumit MyGIG care este compatibil MP3 si care poate aduna pe hardul propriu 20 de GB de muzica. Sistemul de comunicare bluetooth UConnect si touchscreen-ul de pe plansa de bord completeaza oferta companiei americane la interior.

In ceea ce priveste partea exterioara, vorbim de cateva modificari minore care privesc grila, spoilerul fata, blocurile optice frontale si de un nou set de jante de 17 inch din aliaj care pune cireasa pe tort.

Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: