Angajatii Raiffeisen - la plantat de salcami in Ciorogarla

Data publicarii: 24-03-2008 | Mediu

Sambata, 22 martie 2008, aproximativ 80 de angajati ai Raiffeisen Bank din agentiile din Bucuresti au plantat 2.000 de salcami peste o fosta groapa de gunoi din comuna Ciorogarla, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Voluntarii Raiffeisen s-au alaturat altor 250 de voluntari din Bucuresti care, pana acum, au plantat 35.000 de salcami pe 10 hectare de terenuri din domeniul public al comunei. Initiativa apartine Asociatiei Terra Ecologica.

"Sprijinim astfel de initiative pentru ca avem nevoie de mai multe spatii verzi. Am realizat ca exista multi oameni in jurul nostru care doresc ca ei si copii lor sa traiasca intr-o lume mai verde. Angajatii Raiffeisen Bank s-au implicat de fiecare data cu entuziasm in astfel de actiuni, fie in Bucuresti, fie in imprejurimile Capitalei" a spus Dindar Bectali, director de grup retail in cadrul Raiffeisen Bank.

"Oricine doreste sa ni se alature in actiunile noastre de plantare, este invitat sa o faca. Suntem bucurosi ca in perioada 22-23 martie terminam de plantat cei 37.000 de salcami primiti sponsorizare de la Romsilva. Campania noastra va continua insa. Vom mai primi saptamana viitoare de la Romsilva 1500 de stejari, pe care ii vom planta in zilele de 28, 29 si 30 martie"", a spus Simona Cretu, presedinte al Asociatiei Terra Ecologica.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: