Banca Leumi lanseaza un credit in lei pentru firme

Data publicarii: 24-03-2008 | Finante-Banci

Bank Leumi Romania a lansat luni, 24 martie 2008, un credit in RON pentru persoane juridice (societati comerciale), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul este parte a unei campanii de promovare a creditelor acordate in moneda nationala, banca alocand pentru aceasta actiune 100 milioane RON. Societatile pot accesa sume cuprinse intre 100.000 RON si 2.4 milioane RON, termenul de rambursare fiind de maxim 5 ani (60 luni).

Dobanda - banca isi rezerva dreptul ca, numai in cazul in care ROBOR 1M va creste cu mai mult de 20% fata de nivelul ROBOR 1M valabil pentru data acordarii facilitatii, sa majoreze proportional dobanda pentru facilitatea de credit respectiva - este de 9% p.a.

Oferta este diponibila doar in perioada 24 martie - 30 aprilie 2008.

"Intr-un moment in care conditiile de creditare se inaspresc datorita evenimentelor de pe pietele financiare internationale, Bank Leumi Romania doreste sa acorde un modest sprijin companiilor care doresc sa-i devina clienti, prin reducerea costurilor ce trebuie suportate de catre acestia"  - a declarat Dl. Laurentiu Mitrache, Director General al Bank Leumi Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: