Tarom va introduce patru curse noi in timpul verii

Data publicarii: 29-03-2008 | Turism

Tarom va introduce in programul de vara patru curse noi, din care trei internationale, care vor pleca de pe aeroporturile Otopeni si Cluj Napoca, a declarat in conferinta de presa organizata vineri directorul de marketing al companiei, Sorin Georgescu.

Din luna iunie vor fi introduse patru curse noi, trei internationale si una interna. Astfel, doua noi curse vor pleca de pe aeroportul din Cluj spre Barcelona si Londra si una din Bucuresti spre Frankfurt, potrivit declaratiilor directorului de marketing al Tarom, Sorin Georgescu.

Pe ruta Cluj -Barcelona, Tarom va opera de trei ori pe saptamana, iar cursele spre Londra vor opera doar de doua ori pe saptamana. De asemenea, Tarom va efectua curse pe ruta Bucuresti- Frankfurt de trei ori pe saptamana, cu inoptare in zilele de duminica-luni, luni-marti si vineri-sambata.

In perioada programului de vara, Tarom va mari de la cinci la sapte pe saptamana zborurile de la Cluj spre Madrid.

Tarom va mai introduce in orarul de vara si o cursa interna, Bucuresti- Tulcea, care va avea doua zboruri pe saptamana in zilele de joi si duminica.

Compania aeriana a estimat pentru perioada de vara ca va opera aproximativ 45 de curse pe zi. Cursele nou introduse pe perioada verii de Tarom nu vor fi insa la fel de numeroase cum au fost in aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, se intentioneaza reluarea curselor de pe aeroportul Bacau spre Roma si Torino, a declarat directorul de marketing al companiei.

Tarom a anulat 34 de zboruri de pe Aeroportul International Cluj-Napoca in perioada 22-26 martie cand au fost efectuate reparatii la pista.

NewsIn