Recrutari la Microsoft

Data publicarii: 31-03-2008 | HR/Cariere

20 de posturi sunt destinate studentilor, masteranzilor sau absolventilor in IT, care vor sa faca practica in multinationala timp de doua luni, noteaza Evenimentul Zilei. Pana in iunie, renumita companie de IT Microsoft are prognozata o crestere a numarului de angajati cu 30% pentru Centrul de Suport Tehnic de la Bucuresti, ceea ce inseamna inca 60 de noi salariati.

In aceasta perioada a anului, specialis tii in resurse umane ai companiei sunt preocupati sa recruteze 20 de studenti, masteranzi sau absolventi in IT, pentru o perioada de practica de doua luni. Programul va incepe oficial pe 15 aprilie, motiv pentru care recrutorii firmei participa intens la targurile de locuri de munca din Bucuresti si din tara.

"Sunt dispus sa fac"

Indiferent ca este vorba despre un practicant sau un nou angajat, specialis tii in resurse umane se asteapta ca acestia sa aiba aptitudini tehnice din zona de IT, sa fie buni vorbitori de limbi straine (engleza, germana, franceza), sa se adapteze repede, sa aiba abilitati de relationare cu clientii si o atitudine de tipul "eu sunt dispus sa fac".

"Este foarte importanta calitatea oamenilor care ni se alatura", accentueaza Adina Bigas, HR manager al Microsoft. Pentru postul de "team manager", multinationala "cauta candidati care sa stie sa lucreze cu oamenii, sa conduca o echipa, sa o dezvolte", ceea ce, spun oficialii Microsoft, este destul de greu de gasit, in conditiile in care foarte multi pretendenti la un astfel de fotoliu au doar un profil de "manager star".

Pe langa salariu, bonus si pachet de actiuni, care se acorda pe baza unor criterii de performanta, compania le ofera angajatilor asigurare medicala si de viata, servicii stomatologice, tichete de masa, acces gratuit la activitati sportive si de intretinere, discount in achizitionarea softurilor.

Unde trimiti CV-ul pentru un post in companie

Daca vrei un post la Microsoft, acceseaza www.microsoft.com/careers, iar daca te tenteaza un post de team manager si inginer de suport, trimite CV-ul pe adresa jobs-ro@microsoft.com.

In cazul in care esti student sau absolvent al unei facultati de IT&C si vrei sa participi la programul de practica, intra pe www.microsoft.ro/gtsc/internship. Selectiile se fac din intreaga baza de CV-uri si se bazeaza pe o evaluare care imbina studiul de caz, jocurile de rol si clasicele interviuri.

Evenimentul Zilei