BRD Finance lanseaza cardul Reader's Digest

Data publicarii: 31-03-2008 | Finante-Banci

Reader's Digest si BRD Finance au lansat, in premiera pe piata romaneasca, cardul de credit Reader's Digest, un produs financiar destinat in mod exclusiv clientilor editurii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prin intermediul acestui card, Reader's Digest doreste sa le ofere cititorilor sai, pe de o parte, avantaje in privinta platii produselor comandate si, pe de alta parte, o rezerva de bani mereu la dispozitia lor.

Cardul poate fi accesat pe baza unei documentatii minime - copie BI/CI si adeverinta de salariu sau talon de pensie.

Pentru ca produsul financiar sa fie atractiv atat din punctul de vedere al costurilor, cat si din cel al functionalitatii, Reader's Digest si BRD Finance ofera acest card fara taxa de emitere si fara comision anual de administrare.

Detinatorii cardului Reader's Digest vor putea achita comenzile realizate prin modalitati de plata speciale. Pentru orice achizitie de produse Reader's Digest, clientii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 47 de zile, in care pot achita integral sumele creditate, fara niciun cost suplimentar.

"Cardul de credit Reader's Digest reprezinta o resursa financiara permanenta pentru clientii Reader's Digest, limita de creditare fiind acordata pe viata. Emis pe platforma MasterCard, cardul Reader's Digest le permite posesorilor realizarea de cumparaturi in magazinele tuturor comerciantilor acceptanti MasterCard, achizitii online si retrageri de numerar de la ATM-urile ce afiseaza sigla MasterCard, in tara si in strainatate", se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro