Piraeus Bank Romania lanseaza un depozit cu 10,5% dobanda pentru lei

Data publicarii: 01-04-2008 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania lanseaza depozitul Star cu dobanda de 10,5% pentru lei, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cu o perioada de maturitate de 3 luni, depozitul Star asigura o dobanda de 10,5% pentru economiile in RON si 5% pentru cele EUR.

"Depozitul Star este un produs care se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, care vor sa economiseasca sume importante de bani si sa beneficieze de dobanzi pe masura. Creat dupa o analiza riguroasa a preferintelor si exigentelor unui segment important de clienti ai bancii, noul tip de depozit este personalizat astfel incat sa raspunda nevoilor specifice exprimate de publicul tinta.", a declarat Catalin Parvu, director general retail banking si operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Depozitul Star are urmatoarele caracteristici: dobanda fixa pe intreaga perioada, indiferent de evolutia pietei, comisioane 0 pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, deschiderea unui cont curent fara alte costuri. Clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii: capitalizare sau la scadenta.

Redactia BankNews.ro