CreditEXPO Iasi - gata sa-si deschida portile

Data publicarii: 17-04-2008 | Finante-Banci

Intre 18 si 20 aprilie se va desfasura, la Iasi, prima editie locala a CreditEXPO, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Institutii bancare, companii de leasing si credit, institutii financiare nebancare si brokeri de credite din Iasi vor fi prezenti in spatiul expozitional al primei editii locale a CreditEXPO 2008. Oferta de creditare de pe piata locala va putea fi supusa examinarii riguroase a publicului interesat in cadrul Centrului Providenta din Iasi.

Printre expozanti se afla nume importante de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Banca Romaneasca si CEC Iasi. Persoane fizice si reprezentanti ai IMM-urilor sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO Iasi, pe durata celor trei zile de expozitie.

"Suntem placut surprinsi de reactia prompta a institutiilor locale, care au inteles beneficiile participarii la o asemenea manifestare de nisa, beneficii accentuate de o foarte buna definire a publicului tinta. Totodata, bugetul de promovare alocat intregului eveniment se ridica la 50.000 de euro, suma ce sustine buna derulare a tuturor celor cinci editii ale CreditEXPO in 2008", au declarat organizatorii CreditEXPO, targ de credite aflat la a doua editie.

Dupa editia din Iasi, CreditEXPO va ajunge in:

  • Constanta (27 - 29 iunie) - Muzeul de Arta
  • Cluj (12 -14 septembrie) - Casa de Cultura a Studentilor
  • Bucuresti (10 - 12 octombrie) - World Trade Plaza
  • Sibiu (7 - 9 noiembrie).

CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local.

CreditEXPO este sustinut si in 2008 de Evenimentul Zilei si Capital.

Parteneri media sunt SMARTfinancial, Finzoom, BankNews.ro, VreauCredit.ro, VreauCard.ro, Casa din Casa si IMM Romania.

La nivel local, editia din Iasi a CreditEXPO este sustinuta de cotidianele Jurnalul de Est, Ziarul de Iasi, Evenimentul si de catre publicatia lunara Financiarul.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Plus Media si Creative Brand Communication.

Primul targ de credite din Romania - "CreditEXPO 2007" - s-a desfasurat in septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti. Evenimentul s-a bucurat de sustinerea unor parteneri de prestigiu: Platinum Partner - Banca Comerciala Romana, Gold Partner - Bank of Cyprus, Cyprus Leasing IFN, Silver Partner - Porsche Bank, Porsche Inter Auto Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: