Bostina & Associates Financial Consulting adera la reteaua de consultanta AGN International

Data publicarii: 17-04-2008 | Afaceri

Bostina & Associates Financial Consulting, compania de consultanta financiar-fiscala, a aderat la AGN International, una din cele mai mari retele internationale de consultanta in domeniul contabilitatii, consultantei fiscale si auditului, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Afilierea la AGN International ne va asigura colaborarea cu firme de renume pe plan international in domeniul financiar-fiscal si de audit, cu experienta intr-o varietate larga de industrii, afiliere care ne da posibilitatea de mari aria de cuprindere a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri" spune Dragos Doros, Finance & Tax Manager Bostina & Associates Financial Consulting.

AGN International este una din cele mai importante retele internationale de companii de consultanta financiara, fiscala si auditori, cu peste 200 de firme-membre in 87 de tari, ale caror venituri cumulate sunt de circa 1,2 miliarde de dolari in anul 2007. Reteaua AGN International reuneste aproape 10.000 de consultanti si experti.

AGN International Ltd este inregistrata in Anglia ca o asociatie de firme de consultanta independente ai carei membri sunt companii cu propria lor activitate. AGN International ofera membrilor sai doar servicii administrative, fara a se angrena in acordarea de servicii profesionale.

Redactia BankNews.ro