ProCredit Bank Romania isi extinde personalul cu 50%

Data publicarii: 21-04-2008 | Finante-Banci

ProCredit Bank Romania, furnizor de servicii bancare generale pentru micro-intreprinzatori, intreprinderile mici si mijlocii si producatorii agricoli din Romania, intentioneaza sa angajeze 500 de persoane, pana la finele acestui an, ca urmare a extinderii operatiunilor la nivel national.

"Vom angaja inca 500 de persoane pentru cele 14 sucursale pe care le vom deschide in Capitala si in tara pana la sfarsitul acestui an", a declarat Madalina Tomescu, specialist resurse umane, ProCredit Bank.

Potrivit acesteia, cele mai multe posturi disponibile sunt pentru pozitiile de entry level, dar compania cauta si specialisti cu experienta relevanta in sectorul bancar.

In 2007, ProCredit Bank a angajat peste 300 de persoane, anul acesta compania a deschis doua noi sucursale si numara in prezent peste 1.000 de angajati.

"Principalele oportunitati pe care compania le ofera celor care aleg sa lucreze in cadrul ProCredit Bank sunt trainingurile de specialitate", spune Madalina Tomescu. Banca ofera programe interne de formare teoretica si practica pentru noii angajati, programe de formare specializate si schimburi de experienta in cadrul altor banci din toate tarile in care grupul isi desfasoara activitatea.

Business Standard