Cum poti sa fii lider autentic

Data publicarii: 21-04-2008 | HR/Cariere

Expertii in comunicare Des Dearlove si Stuart Crainer vor vorbi la Bucuresti despre cum sunt conducatorii de astazi: "nu le este teama sa-si arate slabiciunile ori punctele forte".

Creatorii clasamentului "Thinkers 50", Des Dearlove si Stuart Crainer, vin in Romania sa conferentieze despre cum sa-ti creezi propria legenda si despre felul in care trebuie sa comunici pentru a deveni un lider de succes.

in cadrul conferintei ce se va desfasura pe 23 mai, in Capitala, la Hotel Hilton, la sala "Le Diplomate", cei doi consultanti in industria comunicarii de business vor vorbi despre cum sunt conducatorii doriti in secolul XXI - "oameni adevarati, carora nu le este teama sa-si arate slabiciunile, dar in aceeasi masura si punctele forte", asa cum sustin cei doi experti in leadership.

Ei mai spun ca a fi un lider autentic presupune sinceritate cu tine insuti si respectarea valorilor, si in niciun caz incercarea de a rivaliza cu stilul de leadership al altora. "Paradoxal, ceea ce putem invata de la cei mai cunoscuti lideri, precum Nelson Mandela sau Bill Gates, este tocmai cum sa fim noi insine", spun cei doi experti in formarea de lideri autentici prin comunicare.

Evenimentul Zilei