BMW M1 renaste prin conceptul Hommage

Data publicarii: 02-05-2008 | Auto

Aniversand 30 de ani de la lansarea BMW M1, BMW Group Design a prezentat in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2008 un omagiu dedicat supercarului original. BMW M1, desenat de Giorgio Giugiaro, a fost un automobil al superlativelor cu un design emotional, cu performante fara compromis, perfect optimizat pentru circuit. Acesta a fost dezvoltat pe baza proiectului BMW Turbo coordonat de Paul Bracq, un Concept Car revolutionar care aducea alaturi de designul spectaculos si multe inovatii tehnologice. In traditia acestor modele speciale a fost creat BMW M1 Hommage, o demonstratie de creativitate si noi perspective pentru BMW Group Design.

Galerie foto BMW M1 Hommage:
  • BMW M1 - vedere din fata

    BMW M1 - vedere din fata

  • BMW M1 - vedere din spate

    BMW M1 - vedere din spate

  • BMW M1 - vedere din lateral

    BMW M1 - vedere din lateral

  • BMW M1 - pozitii aprinse

    BMW M1 - pozitii aprinse

  • Modele BMW M1

    Modele BMW M1

"Pentru BMW, traditia trebuie traita. Sa folosesti propria istorie ca sursa de inspiratie, sa o reinventezi - aceasta am demonstrat intr-o maniera impresionanta prin BMW M1 Hommage" - dr. Klaus Draeger, membru in Consiliul Director BMW Group, Dezvoltare.
Folosirea istoriei puternice pentru inspiratie este una dintre trasaturile importante BMW Group Design. BMW M1 Hommage este un studiu de design in traditia BMW Turbo care ilustreaza intr-o viziune moderna modelul BMW M1 si conceptul motorului central.

O scurta istorie a modelului BMW M1

Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: