Numele de domeniu 'america.com', scos la licitatie

Data publicarii: 07-05-2008 | Media

Numele de domeniu 'america.com' va fi scos la licitatie pe internet intre 22 si 29 mai si ar urma sa se vanda pentru mai multe milioane de dolari, a anuntat societatea Internet Media Consultants SA cu sediul la Nyon (vestul Elvetiei), relateaza AFP.

Evaluat intre 3,5 si 7,3 milioane de dolari, acest nume este rezervat de la mijlocul anilor 1990. El nu a fost utilizat niciodata in realitate ca site, potrivit lui Paolo Belcastro, director al Internet Media Consultants SA (IMCSA).

Aceasta societate, activa in gestionarea portofoliilor numelor de domenii, a indicat ca scoate la vanzare numele de domeniu 'america.com' in contul unui client care poseda acest nume de mai multi ani.

'Mari companii si-au manifestat deja interesul', a indicat intr-un comunicat IMCSA, care considera 'america.com' 'cel mai frumos nume de domeniu de pe internet'.

Licitatia va incepe la 22 mai la ora 09.00 GMT pe greatdomains.com si sedo.com si se va incheia la 29 mai la ora 09.00 GMT cu un pret de rezerva de un milion de dolari.

Rompres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: