BRD lanseaza creditul de nevoi profesionale cu ipoteca

Data publicarii: 08-05-2008 | Finante-Banci

BRD a lansat "Creditul de nevoi profesionale cu ipoteca". Creditul Expert pentru nevoi profesionale ofera posibilitatea finantarii diverselor proiecte profesionale, fara a se solicita justificarea destinatiei sumelor, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In functie de rezultatele financiare, clientii pot obtine sume de pana la 1.000.000 RON pe o perioada de 20 ani, garantate cu bunuri imobile, in conditii avantajoase.

Dobanzile la acest credit pornesc de la 10,5%, fiind fixe in primul an; incepand cu cel de-al doilea an de creditare, dobanzile sunt calculate in functie de indicele monetar ROBOR. 

Acest produs completeaza Gama Expert, conceputa pentru ansamblul categoriilor de profesiuni liberale: avocati, notari, medici, experti contabili si contabili autorizati, arhitecti, auditori financiari, evaluatori, executori judecatoresti, jurnalisti, s.a., care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetelor / birourilor individuale, grupate sau asociate, societati civile profesionale.

Gama Expert reprezinta o oferta de finantare a nevoilor curente, dotarilor materiale si a proiectelor imobiliare.

Redactia BankNews.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: