Parteneriat AXIGEN si MailArchiva pentru solutii integrate de mesagerie si arhivare

Data publicarii: 08-05-2008 | IT&C

Gecad Technologies, producatorul solutiilor profesionale de mesagerie electronica AXIGEN  si Stimulus Software, compania ce dezvolta sistemul MailArchiva pentru arhivarea emailurilor, anunta incheierea unui parteneriat al carui principal obiectiv este de a oferi impreuna solutii integrate de mesagerie si arhivare pentru mediul business, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Solutia comuna AXIGEN Mail Server - MailArchiva ofera toate functionalitatile de care o companie are nevoie pentru gestionarea cat mai eficienta a traficului de email si a stocarii mesajelor electronice, se precizeaza in comunicat. Mai mult, AXIGEN Mail Server - MailArchiva asigura un nivel ridicat de securitate atat in timpul comunicarii prin email, cat si in timpul proceselor de arhivare a mesajelor. Utilizatorii au acces rapid la informatiile arhivate datorita unei tehnologii inteligente de cautare avansata printre mesajele stocate. Solutia respecta standarde internationale precum cele stabilite prin Sarbanes Oxlez Act (SOX), Gramm-Leach Blilely Act (GLBA) si Freedom of Information Act (FOIA).

"Noi, cei de la Stimulus Software, suntem incantati de asocierea cu AXIGEN. AXIGEN Mail Server se potriveste perfect cu solutia noastra MailArchiva. Legislatia recenta referitoare la mesajele electronice a impus companiilor necesitatea de a arhiva mesajele pentru perioade de pana la sapte ani. Clientii nostri pot acum sa indeplineasca aceste cerinte si sa beneficieze totodata de avantajele unei platforme tehnologice de varf pentru comunicare electronica si ale unui sistem modern de arhivare a mesajelor", spune Jamie Band, CEO la Stimulus Software.

"Echipa AXIGEN este bucuroasa ca poate oferi solutii de mesagerie complexe prin partenriatul cu Stimulus Software. Suntem increzatori ca atat clientii AXIGEN Mail Server cat si cei ai MailArchiva vor avea numai de castigat din aceasta alianta si vor activa in acelasi timp in concordanta cu legislatia locala si standardele impuse in domeniul emailului si arhivarii. Acest lucru le va conferi o credibilitate mai mare ca parteneri de afaceri in piata in care opereaza", adauga Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: