Millennium Bank: 800 de angajati in 80 de sedii

Data publicarii: 12-05-2008 | Finante-Banci

Millennium Bank Romania, filiala celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, intentioneaza sa angajeze inca 300 de persoane in al doilea an de activitate pe piata romaneasca, ca urmare a cresterii numarului de unitati pe plan local.

"Pentru 2008 planul nostru este de a dubla numarul de unitati teritoriale, atingand un numar de 80 de unitati. Pentru a ne putea atinge obiectivul stabilit, de a avea o prezenta semnificativa la nivelul intregii tari, estimam ca numarul de angajati va fi de aproximativ 800 la sfarsitul acestui an", a declarat Simona Zinca, director Resurse Umane al Millennium Bank Romania. In prezent, banca are 500 de angajati si are filiale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Oradea, Bacau si Iasi.

"Specificul activitatilor din centrele noastre de vanzari credite face ca in profilul candidatului ideal cerinta principala sa nu fie experienta bancara, ci abilitatile de vanzare, negociere, persuasiune si de relationare cu clientul. Lucrul acesta ne ajuta in special in tara unde specialistii cu experienta in domeniul bancar sunt putini", spune reprezentantul Millennium. Pentru anul in curs, cele mai multe dintre pozitiile vacante sunt in Arad, Galati, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Targu-Mures, orase unde compania isi va deschide noile centre financiare. Pentru centrele de vanzari, compania cauta reprezentanti de vanzari produse de creditare cu experienta in vanzari directe, indiferent de industrie.

Business Standard

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: