GarantiBank lanseaza serviciul de internet banking pentru companii

Data publicarii: 15-05-2008 | Finante-Banci

Serviciul de internet banking, Garanti Online, este disponibil incepand din aceasta saptamana si pentru companii mari si intreprinderi mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Garanti Online pentru companii permite administrarea tuturor conturilor, deschiderea de conturi (6 monede), efectuarea de schimburi valutare, transferuri intra si interbancare, plati catre furnizori, vizualizarea in timp real a disponibilitatilor si a tranzactiilor efectuate, precum si imprimarea extraselor de cont. 

Garanti Online foloseste o tehnologie de codificare si autentificare (128 bit SSL), care permite clientilor sa efectueze operatiuni on line in conditii de maxima securitate. Companiile pot accesa acest serviciu de la orice calculator conectat la Internet, pe baza de utilizator si parola si a unui dispozitiv Ciframatic (oferit gratuit de banca), care genereaza un cod unic la fiecare accesare. Nu este perceputa nicio taxa de abonament sau de activare a serviciului, iar costurile tranzactiilor sunt cu pana la 50% mai mici decat cele practicate la ghiseele bancii. 

"Prin intermediul serviciului Garanti Online, companiile pot efectua acum tranzactiile bancare de zi cu zi chiar de la propriul birou, fara a mai fi necesar sa se deplaseze la unitatile GarantiBank. Reprezentantii acestora pot dedica acum mai mult timp activitatilor principale, devenind mai eficienti in gestionarea operatiunilor bancare", a declarat Berat Icinsel, Director General al GarantiBank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: