Yahoo.ro se lanseaza cel mai tarziu in septembrie

Data publicarii: 15-05-2008 | Media

Yahoo va lansa in luna august sau septembrie portalul yahoo.ro in Romania, calcand pe urmele Google. Urmatorul pas va fi lansarea versiunii in limba romana a popularului Yahoo Messenger. Darren Patterson, business development director in cadrul Yahoo! Europe a venit in Romania pentru a pune la punct cateva dintre detaliile lansarii portalului Yahoo cu continut in limba romana. El a participat la "intalniri cu principalii jucatori media din piata, cu operatorii telecom si cu furnizori de continut pentru negocierea parteneriatelor pentru continutul Yahoo.ro" dupa cum a declarat pentru Ziarul Financiar.

Din 2007, domeniul yahoo.ro a intrat in posesia companiei. Potrivit Ziarul Financiar, versiunea locala a portalului Yahoo! va fi orientata catre comunitate, dupa cum sustine directorul Yahoo! Europe, scopul fiind de a intari aceasta comunitate prin oferta de continut localizat. Rolul lui Bobby Voicu, bloggerul numit recent comunity manager al Yahoo! in Romania, fiind sa stabileasca o legatura intre utilizatori si companie si sa determine care sunt asteptarile de continut si servicii.

"Pietele cheie pentru Yahoo! in 2008 si 2009 sunt Romania, Turcia, Polonia si Rusia" a mai afirmat Darren Patterson, aratand totodata ca Yahoo nu priveste Romania ca pe un potential centru de cercetare si dezvoltare si ca principala tinta este ca portalul yahoo.ro sa devina cea mai accesata pagina de internet din Romania.

Antena3

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: