Deutsche Bank baga 340 de milioane de euro in imobiliarele din Romania

Data publicarii: 24-05-2008 | Imobiliare

RREEF Real Estate, parte a Deutsche Bank, a achizitionat trei proiecte imobiliare pentru 340 de milioane de euro, a anuntat joi casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), care a asistat RREEF Real Estate in aceasta tranzactie. Proiectele au ca obiectiv construirea a doua cladiri de birouri si a doua cladiri rezidentiale situate in zona de nord a Bucurestiului, toate acestea fiind in prezent in curs de dezvoltare.

Tranzactia este o vanzare-cumparare la termen, urmand ca proiectele sa fie achizitionate la finalizarea constructiei. Potrivit termenilor tranzactiei, Ioannis Papalekas, dezvoltatorul proiectului si reprezentantul vanzatorului, va participa la cumparare ca partener "joint-venture" al RREEF cu 22%.

"Proiectul a marcat un record pe piata imobiliara romaneasca, insa si din perspectiva juridica a fost unul extrem de complex, presupunand o coordonare riguroasa a multor detalii si specializari juridice", a spus Francisc Peli, partener NNDKP.

RREEF Real Estate face parte din RREEF Alternative Investments, departament ce administreaza investitii alternative la nivel global in cadrul diviziei Deutsche Bank Asset Management. RREEF Real Estate achizitioneaza si administreaza investitii in spatii comerciale si rezidentiale si in garantii imobiliare. Detine peste 48,9 miliarde de euro in active pe care le administreaza la nivel international incepand cu 31 martie 2008.

Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: