Colectia de telefoane exclusiviste Vertu se lanseaza oficial in Romania

Data publicarii: 27-05-2008 | IT&C

Vestita marca de telefoane mobile Vertu isi lanseaza oficial, marti, si in Romania colectia de telefoane exclusiviste. Telefoanele sunt fabricate din metale si pietre pretioase ca safire, rubine si diamante, aur galben sau platina. Lansarea mobilelor Vertu va avea loc la Palatul Regal, Sala Tronului, intr-un "spectacol futuristic si avangardist, (...) un cadru cosmic si in pasi de balet", asa cum se precizeaza in comunicatul de presa care preceda lansarea.

Cu ocazia evenimentului organizat marti, va avea loc si o premiera mondiala, anunta organizatorii, fiind prezentata si noua linie de telefoane mobile a producatorului englez, numita Constellation Rococo.

Vertu Constellation

Colectia de telefoane care va fi prezentata marti la Bucuresti, valoreaza 500.000 de euro, cel mai scump dintre telefoanele expuse fiind evaluat la 100.000 de euro.

Mobilele marca Vertu sunt prefereate de starurile din intreaga lume datorita metalelor pretioase din care sunt fabricate, Madonna, fiind una dintre vedetele care are in posesie mai multe astfel de telefoane.

Antena3