Kiwi Finance da credite ipotecare romanilor care muncesc in Spania

Data publicarii: 03-06-2008 | Finante-Banci

Romanii care lucreaza cu contract in Spania pot obtine credite pentru cumpararea unei case in Romania prin intermediul sucursalei KIWI Finance deschisa in Madrid, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

KIWI Finance, care activeaza pe piata de brokeraj bancar din Romania, ofera solutii de creditare pentru romanii aflati la munca in Spania, fara ca acestia sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania, declara reprezentantii companiei. Tipurile de produse oferite clientilor de catre sucursala KIWI Finance din Spania sunt: creditele ipotecare si creditele personale cu garantie ipotecara.

In comunicat se mai precizeaza ca reprezentantii KIWI Finance negociaza in acest moment cu banci din Spania pentru incheierea unor acorduri care sa ofere romanilor angajati cu acte, posibilitatea de a obtine credite in Spania.

"KIWI Finance Madrid ofera clientilor din Spania consultanta financiara si juridica si se ocupa de intreg procesul de intocmire a dosarului, inclusiv legalizarea, traducerea si verificarea actelor. KIWI Finance are incheiate parteneriate pentru acordarea de credite romanilor din Spania cu sapte banci din Romania", au mai declarat reprezentantii companiei.

"Suntem prima institutie financiara care ofera solutii viabile romanilor care sunt plecati in Spania sa munceasca. Cei mai multi dintre romanii plecati din tara vor sa se intoarca in Romania si isi doresc ca acasa sa-i astepte locuinta pe care au visat-o. Prin KIWI Finance tot acest proces este mult mai usor si mai sigur", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: