Catalin Parvu a fost avansat director executiv al Piraeus Bank Romania

Data publicarii: 06-06-2008 | HR/Cariere

Directorul de retail si operatiuni de la Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu, a fost promovat in functia de director executiv al bancii, in locul lui Stavros Lekkakos, care va prelua functia de director adjunct in cadrul comitetului executiv al Piraeus Group, a anuntat vineri banca.

Hotararea a fost luata in cadrul adunarii generale a actionarilor, iar Catalin Parvu a devenit responsabil de coordonarea tuturor operatiunilor curente ale bancii.

Lekkakos va continua sa supervizeze activitatea Piraeus Bank Romania din functia de presedinte al consiliului de administratie al sucursalei din Romania.

Stavros Lekkakos fusese numit presedinte si director executiv al Piraeus Bank Romania in anul 2006.

"Am informat deja banca centrala referitor la schimbarea in conducerea bancii, iar Catalin Parvu este deja gata sa isi asume conducerea Piraeus Bank Romania", a declarat Stavros Lekkakos.

Catalin Parvu, cu o experienta de peste 17 ani in domeniul bancar, ocupa functia de director general al departamentului de retail banking si operatiuni in cadrul Piraeus Bank Romania.

Parvu mai detine functia de presedintele al Forumului Roman Antifrauda pentru Carduri si, anterior perioadei in care a lucrat la Piraeus Bank Romania, a ocupat functii de conducere in domeniul operatiunilor si retail-ului bancar in cadrul Bancii Tiriac. 

Piraeus Bank Romania este parte a Piraeus Bank Group, concentrat in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centre financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in prezent 744 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina, potrivit comunicatului bancii.

NewsIn