Apple iMac are un nou rival - HP Touchsmart Integrated PC

Data publicarii: 11-06-2008 | IT&C

Nu exista prea multe calculatoare desktop care sa contina tot ceea ce ai putea avea nevoie intr-un singur astfel de dispozitiv. Piata este dominata de iMac-ul celor de la Apple si de PC-ul One, de la Gateway. In prezent insa, HP intra pe acest nou teritoriu cu TouchSmart IQ500 integrated PC. Calculatorul dispune de ecran cu touchscreen care recunoaste miscarea degetului, si care ofera o cale alternativa de accesare a informatiilor.

Utilizatorii sai pot folosi in acest fel aplicatiile multimedia, sa mute fotografiile oriunde doresc sau sa urmareasca postul preferat de televiziune fara a folosi mouse-ul si tastatura. Display-ul are 22 inch si este de tip wide (lat).

HP Touchsmart Integrated PC

Dintre celelalte specificatii amintim procesorul Intel Core 2 Duo, tv tuner-ul incorporat, DVD Writer si boxe stereo integrate. Finisajul lui TouchSmart IQ500 este realizat in culoarea negru-pian iar lateralele sunt si ele frumos conturate si stilizate.

Pretul pentru calculatorul HP "all in one" se va situa in jurul valorii de 1400 de euro, si va fi disponibil incepand din luna august a acestui an.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: