Ionut Patrahau va coordona extinderea Bancii Transilvania in Republica Moldova

Data publicarii: 13-06-2008 | Finante-Banci

Ionut Patrahau, Directorul General Adjunct al Bancii Transilvania (BT), devine, incepand cu data de 1 octombrie, consultant BT in proiecte importante pentru dezvoltarea companiei. Unul dintre acestea este coordonarea si structurarea subsidiarei BT din Republica Moldova, BT Moldova, un obiectiv major al bancii, pentru acest an, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Prin activitatea sa, Ionut Patrahau a asigurat conexiunea necesara intre conducerea administrativa si cea executiva, in vederea realizarii planurilor strategice concepute de Consiliul de Administratie. Atributiile pe care le-a avut, in special coordonarea directa a sectorului corporate & IMM al bancii, Divizia de Dezvoltare Vanzari si Suport Agentii, precum si a Diviziei Pentru Medici vor fi preluate de managerii respectivelor linii de afaceri ale bancii. Ionut Patrahau isi va pastra calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania, BT Leasing, SIF Banat - Crisana, Presedinte CA al BT Securities, respectiv in cadrul Companiei de Factoring. 

Ionut Patrahau (37 de ani) s-a alaturat echipei BT din anul 2002, ca vicepresedinte, ulterior devenind director general adjunct.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: