iPhone 3G, vandut cu 1 euro de operatorul german T-Mobile

Data publicarii: 17-06-2008 | IT&C

Compania germana T-Mobile, care face parte din Deutsche Telekom, va pune in vanzare noul iPhone 3G pentru numai un euro, anunta Reuters. Versiunea comercializata va fi cea cu memorie de 8 GB, si va putea fi achizitionata doar impreuna cu un abonament de 69 de euro pe luna.

Cu iPhone 3G Apple spera sa castige mai multi clienti, fata de precedentul telefon, in acest sens renuntand la procentul solicitat operatorilor pentru convorbirile efectuate de catre clientii iPhone.

Operatorii ca T-Mobile au acum un motiv in plus pentru a subventiona costul unui mobil iPhone, in schimbul unor contracte mai profitabile. Primele iPhone, care au fost vandute in urma cu un an, costau sute de euro si erau vandute cu contracte mult mai scumpe si exclusiviste, printr-un singur operator de telefonie mobila dintr-o tara.

Operatorul T-Mobile va comercializa iPhone-ul 3G, cu memorie de 8 GB pentru sume cuprinse intre 1 si 169,95 euro, in functie de abonamentul ales de utilizator. Pretul pentru varianta de 16 GB va porni de la 19,95 euro, impreuna cu un contract de 89 euro pe luna, si ajunge la 249,95 euro, cu un abonament de minim 29 euro pe luna.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: