Cel mai scump burger din lume costa aproape 100 de lire sterline

Data publicarii: 18-06-2008 | Diverse

Reteaua de fast-food-uri Burger King a lansat pe piata un sandvis care costa nici mai mult, nici mai putin de 95 de lire sterline (aproximativ 435 lei), stabilindu-se astfel un nou record mondial in domeniu. Totul, insa, pentru un scop caritabil. Cel mai scump burger din lume poate fi comandat in prezent doar la restaurantul Burger King de pe strada Gloucester, din vestul Londrei, insa va fi in curand disponibil si prin comanda telefonica, informeaza Skynews.com.

Printre ingredientele fine a ceea ce se numeste simplu "Burgerul" se numara carnea wagyu (carne de vita de calitate superioara), trufe albe, felii de jambon "pata negra", ceapa taiata pai, otet balsamic de Modena, frunze de fetica (salata mielului), sare roz din Himalaya, vin alb organic si maioneza cu sofran iranian, intr-o chifla trecuta prin praf de trufe albe. "Delicios. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate", a declarat un celebru bucatar pentru Sky News Online.

Vanzarile de pe urma acestui burger vor merge catre organizatia caritabila "Ajutati un copil din Londra", care ofera asistenta tinerilor abuzati, fara case, cu dizabilitati, saraci sau bolnavi. "Burgerul" a batut precedentul record pentru cel mai scump sandvis, obtinut de Daniel Boulud cu "DB Double Truffle Burger" in New York, in 1994, care costa 65 de lire sterline.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: