Raiffeisen Bank deschide un nou centru ipotecar in Bucuresti

Data publicarii: 26-06-2008 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank a inaugurat astazi cel de-al treilea centru de credite cu garantie imobiliara din Bucuresti si al 18-lea din Romania - Raiffeisen Bank Casa Ta - aflat pe Calea Dorobantilor (zona Perla). In unitatile Raiffeisen Bank Casa Ta clientii pot aplica pentru credite cu garantie imobiliara: credite imobiliare, credite pentru refinatarea altor credite sau credite pentru nevoi personale cu ipoteca.

"Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere un imobil sau un teren, sa-si construiasca o casa, sa-si refinanteze alte credite sau sa-si amenajeze locuinta vor putea discuta cu specialistii nostri, toate optiunile si implicatiile unui astfel de decizii pe termen lung. [...] Peste 15% dintre creditele imobiliare date lunar de Raiffeisen Bank sunt acordate prin centrele  Casa Ta" a spus Ana Bunghez, director retea unitati Raiffeisen Bank - Casa Ta.

Raiffeisen Bank a lansat la inceputul acestui an o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca - Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral. Astfel, persoanele fizice care contracteaza un credit garantat cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobanda fixa pe o perioada de un an. Din al doilea an, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru una din urmatoarele trei variante: dobanda revizuibila, dobanda fixa pe un an sau dobanda fixa pe trei ani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: