Geoana nu a platit taxa lui Mazare de la intrarea in Mamaia

Data publicarii: 28-06-2008 | Politica

Un incident comic s-a petrecut la sosirea lui Mircea Geoana la Mamaia, cand angajatul de la statia de taxare de la intrarea in statiune a avut o secunda de "scapare" si a apasat butonul care lasa bariera. Numarul masinii, B 01 PSD, l-a facut insa sa tresara si a ridicat bariera fara sa-l opreasca pe liderul pesedist pentru a-l taxa cu 3 lei, atat cat achita orice alt neconstantean care intra in statiune.

"Greii" PSD-ului au ales malul marii pentru sedinta de bilant a localelor si pentru a pune la punct strategia pentru parlamentare. Filialele cu rezultate bune au fost cadorisite cu diplome si medalii, in timp ce organizatiile cu scoruri mici nu au scapat de sanctiunile Comitetului Executiv.

Cei mai multi dintre liderii partidului au ajuns la Hotelul Malibu, situat la intrarea in statiunea Mamaia, inca de joi seara. Gazda evenimentului de la Mamaia a fost Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele filialei, in lipsa presedintelui organizatiei, Radu Mazare, se pare plecat din tara. Constantinescu si-a luat in serios rolul de lider si a pledat pentru dizolvarea birourilor permanente judetene cu rezultate slabe, nominalizandu-i pe liderii de la Cluj, Vasile Dancu si Ioan Rus. Constantenii au profitat de ocazie si pentru a cere ca "viitorul Executiv PSD" sa aiba in componenta oameni de-ai locului, mai exact fratele primarului, Alexandru Mazare, in prezent deputat.

Gardianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: