Nice Ze-O, modelul electric de 17.500 euro

Data publicarii: 15-07-2008 | Auto

Compania britanica Nice Car a dezvoltat un automobil electric care urmeaza sa fie prezentat in premiera saptamana viitoare la Salonul Auto de la Londra. Noul model electric se numeste Ze-O si este un minivan conceput in Europa si construit in China de partenerii locali ai britanicilor de la Nice.

"Automobilele complet electrice sport sunt atragatoare si interesante. Oricum, toti cunoastem faptul ca clientii doresc masini electrice practicabile si le doresc cat mai repede. Modelul Ze-O este o masina spatioasa si accesibila. Ze-O va fi lansat in Marea Britanie in aceasta tomna, urmand sa fie disponibil in toata Europa incepand cu anul viitor. Asteptam un flux mare de oameni interesati de acest model la standul nostru de la Salonul Auto de la Londra", a declarat Julian Wilford, cofondator al companiei Nice Car.

Nice Car Ze-O

Versiunea de baza a lui Nice Ze-O va beneficia de o autonomie de 105 km in regimul de mers la viteza maxima de 88 km/h.De asemenea, va exista optiunea de a fi echipat cu un pachet de acumulatori pe baza de litium-ion care ofera o autonomie mai mare. Noul model complet electric are fixat un pret de pornire de 17.500 euro, iar posesorii sai nu vor fi nevoiti sa achite si alte taxe suplimentare de inmatriculare fiind a masina cu emisii zero de poluare.

Carscoop via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: