Litoralul va fi mult mai ieftin din septembrie

Data publicarii: 31-07-2008 | Turism

Cei care nu au avut bani sa se bronzeze pe litoral, in plin sezon, o pot face in luna septembrie, platind mai putin. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza in primele 15 zile ale lunii programul "O saptamana la mare" si pune la dispozitie doritorilor peste 1.500 de locuri de cazare pentru o serie.

Tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, ce includ TVA si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt de 129 lei pentru sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/sejur la hotel de doua stele si 189 de lei pentru cazarea la un hotel de trei stele. Preturile nu includ servicii de masa. "Locurile de cazare incluse in program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, iar vanzarea se va face dupa principiul «primul venit, primul servit»", sustin reprezentantii FPTR. Pana in prezent, pe liste s-au inscris 14 societati hoteliere.

Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse in vanzare, in cel mai scurt timp, prin intermediul agentiilor de turism din intreaga tara. Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse pot fi gasite pe site-ul www.fptr.org, dupa data de 12 august 2008. Programul a avut succes si la inceputul acestui sezon, cand mii de turisti au ales sa-si petreaca vacanta pe litoral in prima jumatate a lunii iunie.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: