Top sase masini economice disponibile din 2009

Data publicarii: 07-08-2008 | Auto

Principalii constructori pregatesc pentru 2009 cateva modele economice, ca raspuns la scumpirea accelerata a combustibilului si a cererii tot mai mari de masini cu un consum redus.

1. Ford Fusion Hybrid urmeaza sa fie anuntat oficial la sfarsitul anului. Analistii auto cred ca dupa anuntare nu vor mai trece decat cateva luni pana la data lansarii pe piata. Modelul se adreseaza amatorilor de sedanuri hibride.

2. Honda Hit Hybrid va fi un derivat de la Honda Hit. Pretul va fi apropiat de cel al unui Civic Hybrid.

3. Mercedes Benz S-Class Hybrid. Chiar daca un posesor de S-Class nu se uita la consumul masinii, se poate uita, in schimb, la cat de mult polueaza. Modelul tinteste clasa amatorilor de masini premium.

4. Nissan Cube. Automobilul circula deja pe soselele din Japonia. Este o masina de mici dimensiuni, fara dotari tehnologice de ultima generatie, dar foarte economica datorita motorului de capacitate mica.

5. Porsche Cayenne Hybrid. Expertii auto privesc cu scepticism un astfel de model deoarece amatorii de Porsche asteapta o masina puternica. Reducerea consumului, in aceasta situatie, nu poate fi decat nesemnificativa.

6. BMW Hydrogen Seria 7. Cei de la BMW s-au concentrat de mai mult timp pe gasirea de solutii alternative combustibilului clasic, iar hidrogenul li s-a parut solutia cea mai eficienta. Principala problema este distributia, in prezent fiind putine statii de alimentare care ofera si pompe de hidrogen.

Galerie foto Masini Economice (Hybrid):
  • Ford Fusion Hybrid

  • Honda Fit Hybrid

  • Nisan Cube

  • Mercedes Benz S-Class Hybrid

  • Porsche Cayenne Hybrid

  • BMW Seria 7 Hydrogen

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: