BRD Sogelease IFN a devenit asociat al BRD Sogelease Asset Rental

Data publicarii: 07-08-2008 | Finante-Banci

BRD Sogelease IFN S.A. a achizitionat un pachet de 20% din capitalul social al BRD Sogelease Asset Rental SRL, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Grupul Societe Generale ramane asociat majoritar, detinand 80% din capitalul companiei. 

BRD Sogelease IFN S.A. este subsidiara de leasing financiar a BRD-Groupe Societe Generale si se numara printre primii cinci jucatori pe piata romaneasca de leasing. 

BRD Sogelease Asset Rental SRL a fost infiintata in 2007 pentru a oferi clientilor grupului leasing operational si inchiriere pentru echipamente si vehicule de peste 3,5 tone. Conform reglementarilor BNR cu privire la institutiile financiare non-bancare, desfasurarea acestor activitati de catre BRD Sogelease IFN S.A. nu este permisa.

BRD Sogelease IFN S.A. este detinuta in proportie de 99,96% de BRD-Groupe Societe Generale. Compania este membru fondator al "Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania", care reprezinta interesele a 33 de societati de leasing si credit de consum si insumeaza, potrivit propriilor estimari, aproximativ 93% din piata de profil din Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: