Omniasig a ajuns la o retea de 11 centre de dauna

Data publicarii: 18-08-2008 | Afaceri

Omniasig Vienna Insurance Group a ajuns la 11 centre de dauna in Romania, dupa inaugurarea unui centru in Deva, conceptul firmei fiind acela de a avea unitate comuna cu cea a sectiei de politie pentru o solutionare rapida a cazurilor inregistrate, a anuntat compania.

Centrul de Daune Bucuresti al societatii a adus pe piata din Romania conceptul de unitate comuna cu o sectie de politie, in care clientii care au avut un incident rutier pot obtine autorizatia de reparatie de la Politie si isi pot si deschide dosarul de dauna, se arata in comunicat.

Celelalte centre de dauna sunt in orasele Arad, Targoviste, Targu Mures, Cluj, Pitesti, Baia Mare, Ploiesti, Oradea, Satu Mare si Tulcea. Trei dintre acestea isi desfasoara activitatea intr-un sediu comun cu o sectie de politie.

Omniasig, al doilea jucator din piata de asigurari romaneasca, face parte, din 2005, din grupul austriac Vienna Insurance Group, care mai controleaza in Romania companiile Omniasig Life, Omniasig Pensii, Unita, Agras si Asirom.

VIG a preluat la inceputul acestui an si societatile BCR Asigurari si BCR Asigurari de Viata, in cadrul unui acord mai larg cu grupul austriac Erste.

NewsIn