Clientii Bancii Transilvania pot plati automat facturile la Romtelecom din contul curent

Data publicarii: 19-08-2008 | Finante-Banci

Clientii Banca Transilvania isi pot plati automat facturile Romtelecom prin serviciul Debit Direct, la data scadentei, din contul curent, fara sa mai fie nevoie de deplasarea la casieriile bancii sau ale furnizorului, conform unui comunicat remis marti de banca.

Serviciul Debit Direct nu include costuri suplimentare, comisonul perceput de banca fiind zero. Plata se face din contul curent al clientului la Banca Transilvania, iar operatiunea se face in mod automat, la data scadentei.

Clientii care vor serviciul Debit Direct trebuie sa incheie o Conventie de Plata la una din unitatile Bancii Transilvania.

Facturile Romtelecom si ale altor companii mai pot fi platite la Banca Transilvania si in numerar, la casierii sau prin serviciul bancar prin internet - BT 24, se mai arata in comunicat.

In prezent, clientii Romtelecom isi pot plati facturile in peste 16.500 de puncte de incasare, la ghisee ale bancilor, bancomate, oficii ale Postei Romane, serviciile Unikasa si Simplis Facturi, punctele de incasare PayPoint, magazine Germanos si Romtelecom.

Banca Transilvania are o retea de 510 unitati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: